fbpx

GDPR

Bistro Dílna v Třeboni

Poctivá česká kuchyně Bistro Dílna v Třeboni

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Společnost PENA s.r.o., se sídlem Sluneční 636, Lomnice nad Lužnicí, 378 16, IČ: 28145682zapsána v obchodním rejstříku C 20324/KSCB, vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon
  1. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány společností PENA s.r.o. nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno společností PENA s.r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací.
  1. Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Adresa Bistra Dílna Třeboň

NÁDRAŽNÍ 933
379 01 TŘEBOŇ

Adresa Bistra Dílna Třeboň

BISTRO: 777 453 135
PENZION: 777 455 627